Ексклюзиви
середа, 21 квітня 2021 14:06

Пасажирка потягу "Маріуполь-Київ" розповіла про останню зустріч із ґвалтівником

Пасажирка потягу "Маріуполь-Київ" розповіла про останню зустріч із ґвалтівником
У СІЗО помер Віталій Рудзько, який у поїзді Маріуполь-Київ напав на жінку. Фото: tsn.ua

У СІЗО 13 квітня помер чоловік, який напав на Анастасію Лугову у потягу "Маріуполь - Київ". Про смерть Віталія Рудзька сама Анастасія дізналася, коли суд перенесли.

Анастасія каже, що смерть її кривдника, двічі судимого 46-річного Віталія, є зовсім не тим покаранням, яке вона уявляла, пише tsn.ua. Ту ніч вона й досі памятає в деталях, як і вісім місяців тому. Після того, що сталося, сину постраждалої, Захару, довелося пів року відвідувати психолога. Анастасія довго лікувалася: про свою реабілітацію вона звітувала в соцмережах. А ще за цей час їй почали писати інші жінки - жертви насилля. І про їхні історії жінка почала знімати й викладати в мережу короткі ролики.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В українських потягах немає охорони: міністр пояснив, чому

Жінка досі намагається позбутися синців, збирає кошти на вправлення щелепи й ходить до психолога. Від літа з нападником вона бачилася кілька разів на судах. На одних він просив вибачення, на інших - уже закидав прокльонами.

Відомо, що кривдник просив дати можливість відпрацювати покаране, загладити вину грошима й неодноразово наголошував, що хворий на рак.

45-річний Віталій Рудзько в поїзді Маріуполь — Київ побив і намагався зґвалтувати киянку Анастасію Лугову. Це сталося 31 липня приоблизно о 03:00. Жінка поверталася до столиці від родичів із сином 6-річним Захаром. У результаті нападу стався струс мозку. Також у жінки перелом щелепи й численні гематоми на голові.

Зараз ви читаєте новину «Пасажирка потягу "Маріуполь-Київ" розповіла про останню зустріч із ґвалтівником». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути