пʼятниця, 09 жовтня 2020 17:27

Пасажир трамвая влаштував скандал через маску

Пасажир трамвая влаштував скандал через маску
Чоловік відмовився вдягати захисну маску і влаштував скандал Фото: aspi.com.ua

У Києві в трамваї стався інцидент. Чоловік відмовився вдягати захисну маску і влаштував скандал. В результаті рух трамваїв було призупинено на певний час. Відео, на якому чоловік намагається довести, що не повинен одягати маску, з'явилося у спільноті "Позняки, Осокорки, Харківський" в Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На борту літака зчинилася бійка: чоловіку силою одягли маску

Одна з пасажирок спочатку попросила чоловіка: "Вдягніть маску. Є правила для всіх". На що молодик відповів: "Які правила?! У мене немає маски. Я її не хочу вдягати, викликайте поліцію".

У скандал втрутився водій трамвая і сказав, що по 8 годин сидить в масці, аби возити таких, як він. Пасажири трамвая намагалися довести чоловіку, що носіння масок є обов'язковим для всіх. На що той вирішив похизуватися своєю "обізнаністю", заявивши, що "маски вже давно відмінив Конституційний суд", це він нібито "прочитав в інтернеті".

Водій трамвая все-таки викликав поліцію, але, за словами очевидців, чоловік утік до їх приїзду.

У місті Запоріжжя в транспорті стався інцидент. Водій автобуса зробив зауваження пасажиру через те, що у нього немає маски. Пасажир у відповідь почав нецензурно лаятися. Свідком конфлікту став поліцейський. Він підтримав водія і зробив зауваження пасажиру. Чоловік дістав револьвер, притиснув його до грудей правоохоронця і вимагав вийти з транспорту для з'ясування стосунків.

Зараз ви читаєте новину «Пасажир трамвая влаштував скандал через маску». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути