Ексклюзиви
вівторок, 29 травня 2012 13:18

Палату Саші Попової обладнали спецтехнікою

28 травня в Миколаївську лікарню швидкої медичної допомоги був привезений апарат озонотерапіі. Призначається апарат для прискорення відновлювальних процесів організму.

Про це Gazeta.ua повідомили представники лікарні.

Як розповіли в лікарні, встановлений він у спеціалізованій палаті, створеній для реабілітації Олександри Попової. Оплату за нього в розмірі 38 000 грн., а так само за кондиціонер з біофільтрами вартістю 5500 грн. і кварцову лампу вартістю 3500 грн. вніс благодійний фонд "Розвиток України".

На цьому тижні очікується надходження і установка в цій же палаті обладнання призначеного для плазмоферезу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У жертви миколаївського садиста не функціонує мозок

"При повній невизначеності на сьогоднішній день місця подальшого лікування і реабілітації Саші Попової з незалежних від лікарні обставинам, адміністрація спільно з благодійним фондом намагаються створити максимально сприятливі умови в палаті", - сказав головний лікар Олександр Дем'янов.

Нагадаємо, мама Олександри розповідала раніше, що дівчина почала відкривати очі, проте нікого не впізнає. Жінка також додала, що на даний момент до дівчини не підключено жодної апаратури, вона дихає самостійно.

Як відомо, Олександру Попову побили в Миколаєві в ніч на 10 березня. За діями садиста спостерігали його дружина і подруга, однак нічого не зробили.

 

Зараз ви читаєте новину «Палату Саші Попової обладнали спецтехнікою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути