субота, 03 серпня 2019 15:52

Пацієнт-утікач вдерся до пенсіонерки й спробував вчинити харакірі

Пацієнт-утікач вдерся до пенсіонерки й спробував вчинити харакірі
Чоловік завдав ножове поранення собі та правоохоронцю. ФОТО: sobitie.com.ua

На Львівщині 36-річний чоловік вночі ввірвався до будинку 79-річної пенсіонерки. Поводився неадекватно. У руках тримав два ножі.

Жінці вдалося викликати поліцію. У відповідь на вимогу правоохоронців віддати ножі та вийти з будинку чоловік спершу почав сипати погрози. Потім зненацька завдав сам собі ножові поранення у живіт. Повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області на офіційному сайті.

"Правоохоронці прийняли рішення про затримання зловмисника, під час якого 31-річний інспектор групи реагування отримав ножове поранення", – ідеться в повідомленні.

Постраждалого під час затримання працівника поліції та зловмисника доправили в лікарню.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'їв шматок скла: патрульний врятував самогубцю

Особу затриманого встановили. Ним виявився 36-річний мешканець Самбірського району. Чоловік проходив курс лікування від алкогольної залежності в одному з медичних закладів області. Покинув заклад самовільно.

За фактом порушення недоторканності житла поліція відкрила кримінальне провадження. Чоловікові загрожує покарання штрафом від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, виправні роботи на строк до 2-х років або обмеження волі на строк до 3-х років.

Також завели справу за іншою статтею – "погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу". Санкція цієї статті передбачає обмеження або позбавлення волі терміном до 5.

У німецькому місті Штутгарт сирієць посеред вулиці напав із мечем на чоловіка. Свідки кажуть, що нападник і жертва сварились. Люди зняли напад на відео, а тоді викликали поліцію.

Зараз ви читаєте новину «Пацієнт-утікач вдерся до пенсіонерки й спробував вчинити харакірі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути