середа, 20 листопада 2013 16:31

Озброєний до зубів чорний археолог хотів підірвати будинок на Вінниччині
7

Фото: Фото надане прес-службою Вінницької міліції

З 21-ї години 19 листопада до 2.00 20 листопада начальник Вінницької обласної міліції генерал Віктор Русин особисто вів переговори зі 43-річним злочинцем. Той забарикадувався у своєму будинку і погрожував всіх постріляти та підірвати.

За словами начальника сектору зв'язків з громадськістю міліції у Вінницькій області Анни Олійник, до злочинця прийшли зі звичайним обшуком, бо підозрювали у пограбуванні.

"У правоохоронців була постанова на обшук. Але зловмисник став погрожувати їм зброєю, наказав вийти на вулицю. Потім він забарикадував вхідні двері і відмовився будь-кого впускати. Викрикував, що всіх перестріляє і підірве. Мовляв, на це у нього достатній арсенал вибухівки", - сказала вона.

Близько 50 працівників міліції у повній бойовій готовності чергували протягом ночі біля садиби злочинця на Малих Хуторах. Мешкав він сам у приватному будинку. Кажуть, що має три вищих освіти та займається чорною археологією.

"Близько 2-ї ночі зловмисник погодився передати частину зброї через вікно, що було заґратоване. Міліціонери прийняли три гранати, автомат з глушником та два ножі. До ранку він вже не розмовляв з правоохоронцями, які залишились охороняти прилеглу територію", - повідомила Анна Олійник.

Тільки о 10-й ранку чоловік погодився впустити генерала до свого помешкання. Тоді працівники міліції затримали правопорушника та почали вилучення усієї зброї, що знаходилась в будинку. До роботи долучились криміналісти та вибухотехніки. Затриманому мають проводити психіатричну експертизу.

Зараз ви читаєте новину «Озброєний до зубів чорний археолог хотів підірвати будинок на Вінниччині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути