понеділок, 11 лютого 2019 14:15

Оприлюднили схему замовлення вбивства Гандзюк

Голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер міг замовити вбивство активістки Катерини Гандзюк через двох посередників. Відповідну схему на брифінгу оприлюднив генеральний прокурор України Юрій Луценко.

За даними Генеральної прокуратури, Мангер звернувся до посередників Олексія Левіна та Ігоря Павловського. Останній знайшов організатора вбивства Сергія Торбіна. Мангер міг дати не менше 10 тис. грн для купівлі техніки, а також узгодив суму винагороди у розмірі $5,6 тис.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Убивці Гандзюк контактували у закритій групі в соцмережі

Ймовірний організатор вбивства Павловський вже безпосередньо комунікував з виконавцями Грабчуком, який облив Гандзюк кислотою, Васяновичем і Вишневським, які здійснювали спостереження, а також Горбуновим, який придбав кислоту.

Автор: ТСН
  Оприлюднили схему, за якою замовили вбивство Катерини Гандзюк
Оприлюднили схему, за якою замовили вбивство Катерини Гандзюк

Вбивство також може бути пов'язане із підпалом лісу в Олешківському районі 27-28 травня, до якого може бути причетний Торбін.

Що стосується інших фігурантів, імена яких звучали в пресі, зокрема голови Херсонської ОДА Андрія Гордєєва, то їхня причетність до злочину доказів не має.

11 лютого голові Херсонської обласної ради Владиславу Мангеру оголосили підозру в організації вбивства Катерини Гандзюк.

Зараз ви читаєте новину «Оприлюднили схему замовлення вбивства Гандзюк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути