понеділок, 28 листопада 2022 12:32

Спецтема: Війна Росії проти України

Окупанти, які втекли з Херсонщини, ґвалтують жінок у Мелітополі – ЦНС

Окупанти, які втекли з Херсонщини, ґвалтують жінок у Мелітополі – ЦНС
У Мелітополі російські військові чинять воєнні злочини. Фото: ілюстративне, facebook.com/DefenceIntelligenceofUkraine

Після прибуття в тимчасово окупований Мелітополь на Запоріжжі російських військових з правого берега Дніпра у місті значно погіршилась криміногенна ситуація.

Загарбники мародерять магазини, влаштовують розбірки і ґвалтують жінок. Про це повідомила пресслужба Центру національного спротиву 28 листопада.

Там закликали мешканців Мелітополя виїхати на підконтрольну Києву територію і повернутися додому після деокупації міста.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Мелітополі потужна "бавовна". Прилетіло по окупантах

"Багатьох окупантів після поразки в битві за Херсон було розселено саме в Мелітополі. Їхня дисципліна залишається вкрай низькою. Солдати мародерять магазини, влаштовують розбірки й вдаються до зґвалтувань", – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що окупаційне керівництво кидає порушників на підвал і навіть погрожує розстрілами, але ситуація не змінюється. Росіяни продовжують вчиняти злочини проти мирного населення.

Раніше мер Мелітополя Іван Федоров повідомляв, що у відповідь на невдачі на фронті окупанти зганяють свою злість на мирних жителях його міста.

Росіяни перетворили Мелітополь на військову базу і чинять терор проти мирного населення. Окупанти заселяються в будинки, школи, дитячі садочки. Вже не розбирають де військове, а де цивільне, розповів мер 25 листопада.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти, які втекли з Херсонщини, ґвалтують жінок у Мелітополі – ЦНС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути