пʼятниця, 25 березня 2022 06:10

Спецтема: Війна Росії проти України

Окупанти складають зброю та переходять на бік України - розвідка

Окупанти складають зброю та переходять на бік України - розвідка
Українські захисники знищили вже понад 16 тис. окупантів. Фото: Генеральний штаб ЗСУ

Російські окупанти все частіше відмовляються воювати проти України та виконувати злочинні накази Росії .

Вони складають зброю та навіть переходять на український бік, повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України.

Військові РФ починають розуміти, що влада Кремля відправила їх помирати на українські землі для досягнення злочинної мети. Росіяни масово здаються у полон, передають російську техніку ЗСУ, нищать власне озброєння.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не можуть погасити борг. Перша компанія Росії входить у технічний дефолт

Є випадки переходу російських військових на бік України. Окупанти, які перейшли на українську сторону звертаються до своїх співвітчизників із закликом наслідувати їх приклад, щоб припинити війну та захистити людей.

"24 лютого я та моя рота зайшли на територію незалежної України, виконуючи злочинний наказ диктатора Путіна. Я зрозумів, що ми прийшли з явно не добрими намірами та що нас з вами тут ніхто не чекав з квітами як визволителів. А навпаки, нас проклинали та називали фашистами... 27 лютого, за допомогою співробітників СБУ, я та моя рота перейшли на бік України з метою дійсно захистити народ від фашистів. У нас ще є можливість припинити звірства на території України", - говорить російський військовослужбовець.

Російські військові здаються у полон цілими підрозділами. Вони складають зброю від відчуття безвиході та розуміння того, що вдома їх ніхто не чекає.

Бійці полку "Азов" взяли у полон окупанта-чеченця, який тепер закликає земляків до джихаду відносно Росії. Про це полонений заявив на відео, яке виклали українські бійці. Він також розповів, що його не били та нагодували у полоні.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти складають зброю та переходять на бік України - розвідка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути