Ексклюзиви
вівторок, 23 серпня 2022 09:48

Спецтема: Війна Росії проти України

Окупанти нещадно обстріляли Харків у День міста
8

Хаотичні ворожі обстріли Харкова та Харківщини тривають. Сьогодні близько 6:00 ворог обстріляв Київський район міста.

Зафіксували влучання в приватний будинок, повідомив 23 серпня голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов у Telegram.

"Ранок у День міста почався з обстрілу Київського району. Влучили в приватний будинок, без постраждалих", – зазначив у вівторок міський голова Ігор Терехов в Telegram.

Близько 4:40 у Новобаварському районі сталася масштабна пожежа в будівлі промислового підприємства. До 6:30 пожежу локалізували. Постраждалих немає. Причини пожежі встановлюють.

Пожежу в Харкові гасили кілька годин
Фото: ДСНС
Пожежу в Харкові гасили кілька годин
Пожежу в Харкові гасили кілька годин
Пожежу в Харкові гасили кілька годин
Пожежу в Харкові гасили кілька годин

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни з Бєлгорода атакували житловий район Харкова

"Також близько шостої ранку окупанти обстріляли село Коробочкине Чугуївського району. Сталася пожежа. Інформація про постраждалих уточнюється. Вчора ввечері ворог завдав удару трьома ракетами по селу Стара Гнилиця Чугуївського району. Пошкоджені теплиці, сталася пожежа", – додав Синєгубов.

Протягом минулої доби терористи обстрілювали населені пункти Чугуївського та Ізюмського районів. Пошкоджені будівлі цивільного підприємства, сталося кілька пожеж за межами населених пунктів, горіли лісосмуги та трава.

Поранення в області вчора отримали двоє мирних жителів. У Чугуївському районі агресори поранили 71-річну жінку, в Ізюмському – чоловіка 58 років.

"На лінії зіткнення тривають активні бойові дії. Російські окупанти використовують проти наших захисників ствольну та реактивну артилерію, танки та авіацію. Протягом доби ворог не здійснював спроб іти в наступ на Харківщині", – зазначив керівник області.

У ніч проти 21 серпня обстрілів Харкова не зафіксували. Але російські загарбники завдавали ракетних ударів по Харківській області. Про це вранці 21 серпня повідомив Синєгубов.

Близько півночі з російського Бєлгорода зафіксували пуск ракет. У селищі Рогань Харківського району одна ракета влучила в недобудований приватний будинок, сталася пожежа.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти нещадно обстріляли Харків у День міста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути