вівторок, 10 травня 2022 11:56

Окупанти готують останній прорив в Україні

Окупанти готують останній прорив в Україні
Радник міністра внутрішніх справ України Вадим Денисенко каже, що окупанти зараз можуть піти на прорив. Фото: eastnews.ua

Російські окупанти намагаються здійснити останній прорив в Україні після 9 травня. Вони зосередили техніку в окупованому Криму.

На Харківщині перебуває 19 батальйонних тактичних груп. Про це сказав радник міністра внутрішніх справ України Вадим Денисенко під час телемарафону.

Після того, як ці сили видихнуться, у президента Російської Федерації Володимира Путіна залишиться два варіанти. Це або йти на переговори, або оголосити повну мобілізацію в Росії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Красною площею крокують навіть ґвалтівники тварин" - МЗС про парад у Москві

Денисенко порадив не сприймати легковажно заяви Путіна на параді. Звернув увагу на слова лідера окупантів, що вони "воюють на своїй землі". Це свідчить, що РФ готує анексію українських земель і продовжуватиме війну.

У Москві відбувся парад з нагоди 9 травня. Під час виступу президент РФ Володимир Путін не оголосив ані війну Україні, ані загальну мобілізацію. Промова диктатора була незвично коротка. Сказав, що агресія проти України була вимушена.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти готують останній прорив в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути