вівторок, 07 серпня 2012 12:26

Оксану Макар вперше згвалтували у 10-річному віці

Оксану Макар вперше згвалтували у 10-річному віці
Оксана Макар двічі тікала з інтернату. Фото: livejournal.com

На сьогоднішньому засіданні у справі про вбивство Оксани Макар допитується в якості свідка заступник директора інтернату, в якому дівчинка перебувала з 2003 року.

Жінка зазначила, що в їхній навчальний заклад потрапляють діти, які мають легку розумову відсталість. Оксана потрапила до них саме з цієї причини. Вчилася вона середньо, зате брала участь в художній самодіяльності інтернату. Дівчина за період свого перебування в інтернаті двічі тікала, але її відразу ж повертали назад, передають Новости-N.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Краснощок попросив вибачення у тітки Оксани Макар

В ході допиту свідка адвокат Микола Катеренчук проговорився і оголосив частину інформації з протоколу досудового слідства. Він запитав у свідка чи розповідала Оксана заступникові директора про те, що її гвалтували. Свідок підтвердила цей факт, додавши, що це сталося, коли Оксані було 10-11 років.

За словами свідка, Оксана продавала яблука, а до неї підійшов чоловік, який хотів купити їх, але у нього не було грошей. Тому він запросив дівчинку до себе додому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оксана Макар була розумово відсталою - адвокат Краснощока

Катеренчук перепитав у свідка, мовляв, ви впевнені, що Оксану гвалтували? На що заступник директора інтернату відповіла, що про це їй говорила сама Оксана, але дівчинка могла і перебільшити.

Тоді Микола Катеренчук сказав: "А ви нічого не знаєте про вазу, розбиту голову?" Свідок негативно похитала головою, а адвокат вигукнув: "Не було згвалтування!" Тоді суддя зупинила цей діалог, пояснивши, що це інформація протоколу досудового слідства і якщо треба буде його прочитати, то прочитають після того, як опитають свідка. Протокол дійсно зачитали. Проте за зачиненими дверима, без журналістів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вирок ґвалтівникам Макар суд винесе через пару тижнів

На сьогоднішньому засіданні присутні всі троє обвинувачених, адвокати. Мама загиблої Оксани Тетяна Суровицька не прийшла.

Зараз ви читаєте новину «Оксану Макар вперше згвалтували у 10-річному віці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

24

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути