Ексклюзиви
середа, 07 лютого 2018 16:00

Охоронці нічного клубу переламали хребет за відмову зняти куртку

Охоронці нічного клубу переламали хребет за відмову зняти куртку
Побили хлопця охоронці нічного клубу. Фото tsn.ua

У Бердичеві 18-річний парубок заявив про побиття охороною нічного клубу за відмову зняти куртку.

"Спина – дуже гострий, нестерпний біль. Усю ніч не спав, дуже болить", - скаржиться Денис Ліщинський, який уже дві доби прикутий до ліжка.

Він розповів, що до клубу пішов із друзями, там відпочивав, танцював, а потім вийшов надвір. Коли ж повертався, охоронці почали вимагати зняти куртку, на що Денис відповів, що в залі повно людей у верхньому одязі. "Ну, вони не хотіли пояснювати. Я не помітив – мене вдарив хтось і я вилетів за двері клубу, впав і сильно вдарився об сходинки", - твердить потерпілий.

Лікарі діагностували в нього компресійний перелом хребта.

"Це серйозна травма. Ліжковий режим місяць-півтора, а потім корсет треба носити", - попередив травматолог міської лікарні Петро Чирка.

Наразі хлопець у лікарні з компресійним переломом хребта. У нічному клубі стверджують парубка лише вивели із залу. Побиття заперечують. Поліція розслідує інцидент, але вже роз'яснила, що охорона у конфліктній ситуації мала б викликати патрульних.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Депутата міськради забили до смерті колеги.

На гірськолижному курорті Буковель побили сина депутата Чернігівської обласної ради Володимира Селянського Олександра. За словами депутата, його син був у нічному клубі "Бука" у компанії своєї дівчиною та друзів. Біля бару почалася бійка, тому Олександр покликав охорону. Після того як все втихло, хлопець вийшов на ресепшн, так як його друзів не впускали в заклад. Він намагався вирішити це питання з охоронцями, які у свою чергу, за словами Володимира Селянськго, почали бити його сина.

Зараз ви читаєте новину «Охоронці нічного клубу переламали хребет за відмову зняти куртку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути