неділя, 11 грудня 2016 07:08

Охорона супермаркету відлупцювала покупця ногами по голові

У Рівному охорона побила покупця. У нього черепно-мозкова травма та зламаний ніс.

"Вони ногами по мені стрибали. На олії не було цінника, я зробив зауваження. Підійшов до ваг, а там не було цього чека, не видавали. Підійшов, зробив зауваження – і все", - розповів ТСН постраждалий Андрій Місюра.

Це сталося вночі, інших відвідувачів не було, тож бити почали просто у торговому залі. Чоловікові ледве вдалося втекти через чорний хід, коли попросив в охоронців води. На вулиці у машині його чекала дружина з дитиною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хлопчик помер після побоїв вітчима

"Біжить весь у крові. Я його закрила в машину. Не могла зрозуміти, що сталося. Взяла телефон і подзвонила на 102", - каже дружина Яна Місюра.

У супермаркеті кажуть, що керівник служби безпеки перебуває у відрядженні, а охоронців та продавчині тієї зміни немає.

"Поліція проінформована, ми коментарів надавати поки що не будемо. Ми зараз нейтральну сторону тримаємо. Хай розбирається в законному порядку слідство", - пояснила керуюча супермаркетом Мирослава Кравець.

Справу про нанесення легких тілесних ушкоджень розслідує поліція. Якщо побиття доведуть, охоронцям загрожуватиме штраф, виправні або громадські роботи.

У селі Ізки Міжгірського району Закарпатської області вчитель фізики у місцевій школі вдарив під час перерви ученицю 8 класу. Пояснює це тим, що дівчина перша завдала йому удару по нозі. Натомість сама потерпіла та інші школярі кажуть, учителя ніхто не чіпав.

Зараз ви читаєте новину «Охорона супермаркету відлупцювала покупця ногами по голові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути