середа, 26 грудня 2018 13:55

Однокласники побили школяра до струсу мозку

Однокласники побили школяра до струсу мозку
Фото: з відкритих джерел

Однокласники побили 11-річного учня однієї зі шкіл Кіровоградщини. Дитина потрапила до лікарні зі струсом мозку та забоями. Про це повідомляють "Надзвичайні новини".

За словами школяра, однокласники побили його, тому що через нього команда провалила шкільну естафету. Батьки хлопця запевняють, що у школі сина цькують вже не перший місяць.

"У дитини були на обличчі синці вище скроні, на щелепі. Голова була повністю в гематомах. Доторкнутися до голови було неможливо", – каже мама постраждалого хлопця Марина Хрипта.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ввели штрафи за цькування в школі

Двірник Сергій бачив, як били 6-класника. Того дня саме він прибирав шкільний двір і почув крики. Кинувся на допомогу. 3 хлопців ногами били четвертого.

"І по голові, і по спині, і з боків. Куди він міг тими ногами потрапити з такою жорстокістю? У мене все перевернулося. Ну, я побіг сюди, розкидав їх", – розповів чоловік.

"Розборки, хто кому неправильно кинув м'яч. Хто не спіймав м'ячик. Ця емоція трошки заспокоїлася після уроку, але вона відбилася негативно в позаурочний час", – пояснює класна керівниця Наталія Смелік.

Батьки говорять, що над сином не припинили знущатися, навіть коли хлопця виписали з лікарні, де він після побиття пробув 2 тижні.

Мама одного з хлопців, які побили Михайла, виправдовує сина та винним у тривалому конфлікті вважає саме потерпілого. Хоча і свого сина за бійку начебто покарала.

Батьки Михайла звернулися до поліції та сподіваються на покарання винних. Перевести дитину до іншої школи не можуть, бо у селі тільки одна школа з одним 6 класом.

У школах боротимуться із булінгом. Онлайн-курс допомоги вчителям ефективно протидіяти цькуванню дітей у шкільних колективах запустить Міністерство освіти та науки спільно з Prometheus.

Зараз ви читаєте новину «Однокласники побили школяра до струсу мозку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути