субота, 18 листопада 2017 13:46

Одеса: протистояння між містянами і поліцією закінчилося сльозогінним газом та дубинками
17

В Одесі розпочалася акція протесту проти вирубки дерев у Міському саду та забудови Літнього театру

Про це повідомляє Depo.Одеса.

"Наразі біля Літного театру людей небагато, проте кожної хвилини учасників акції стає все більше. Проте власники театру заздалегідь підготувалися до акції та вимазали все солідолом, щоб ніхто не зайшов", - йдеться уповідомленні.

Актівісти вимагають відкрити ворота Літнього театру, проте власники проти цього. Це обурило активістів, які кажуть, що ворота заблокували торговці з "Привозу".

Одесити вимагають повернути Міський сад у власність міста. За словами активістів, Міськсад, Аркадію та багато інших місць в Одесі вкрала одна й та ж група людей, вони вважаються, що необхідно піти до мерії та "винести банду труханівську".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Миколаєві трапився транспортний колапс

За словами директора ПП "Солінг" Ігоря Коваленко, який теж присутній на акції, на місці Літнього театру планується побудувати концертно-розважальний комплекс. Він не сказав, скільки поверхів матиме будівля, проте зазначив, що вирубки дерев не буде. Проте активісти не вірять його словам.

Зсереднини ворота театру утримували найняті приватником невідомі. Учасники акції все-таки змогли зайти на територію Літнього театру.

Крім того, під час бійок на сьогоднішньому мітингу в центрі Одеси чолі Нацполіціі в Одеській області Дмитру Головіну розбили голову, повідомляє "Країна".

Головін знаходиться в районі Міського саду на Дерибасівській, де тривають сутички між мітингувальниками і поліцією. На голові у нього пов'язка.

Зараз ви читаєте новину «Одеса: протистояння між містянами і поліцією закінчилося сльозогінним газом та дубинками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути