Ексклюзиви
середа, 18 жовтня 2017 23:18

Очевидці про подробиці жахливої аварії в Харкові: за кермом була 20-річна дівчина
8

Фото: facebook.com

За кермом Lexus, який скоїв наїзд на людей у Харкові, була 20-річна місцева жителька. Причиною аварії стало те, що вона проїхала на червоне світло світлофора.

Подробиці трагедії повідомив народний депутат Антон Геращенко.

"На перехресті вулиці Сумської та Бурсацького спуску автомобіль Lexus під керуванням жінки-водія 1997 року народження, проїжджаючи на заборонний сигнал світлофора, на великій швидкості врізався в машину Volkswagen Touareg. Від отриманого удару автомобіль Lexus, що належить її батькові, викинуло на тротуар вулиці Сумської, де в цей момент знаходилися десятки пішоходів. Від отриманих травм померли п'ять ні в чому не винних людей. П'ять пішоходів госпіталізовані з травмами різного ступеня тяжкості. Лікарі борються за їхнє життя. Водії обох авто залишилися живі. Їх повезли на огляд на предмет наявності алкогольного або наркотичного сп'яніння", - повідомляє Геращенко.

 
Як повідомляють очевидці, за кермом авто була студентка ХНУ ім. Каразіна Олена Зайцева. За інформацією місцевих видань, дівчина - прийомна дочка бізнесмена Василя Зайцева, президента ТОВ "Група - Тайфун" та генерального директора ПРАТ "ВТП "Укренергочормет".
  Олена Зайцева, за свідченнями очевидців, була за кермом автомобіля п'яною
Олена Зайцева, за свідченнями очевидців, була за кермом автомобіля п'яною

На місце аварії прибули керівництво харківської поліції та слідчо-оперативна група. Відкрили кримінальне провадження за статтею "порушення правил безпеки дорожнього руху".

У поліції Харківщини назвали імена деяких загиблих та поранених. Серед загиблих - 28-річна Кобисева Ніна Львівна, Євтєєв Олександр Сергійович, 27 років, Умаєва Олена. Серед травмованих - Берченко Олена Ігорівна, 25 років, Неудачин Юрій Юрійович, 24 роки, Нестеренко Оксана Василівна, 36 років. Ще встановлюють особи двох жінок - вагітної травмованої, яку доставили в обласну лікарню, та жінки, яка лікується у відділенні політравми в обласній лікарні.

Водій іншої машини, учасника ДТП - бізнесмен 59-річний Геннадій Дронов. Чоловік не отримав серйозних травм від зіткнення.

Антон Геращенко каже що спілкувався із патрульними, які працювали на місці трагедії. Ті розповіли, що не схоже, щоб дівчина - водій вживала алкоголь чи наркотики. За два роки керування автомобілем дівчину тричі притягували до адміністративної відповідальності за порушення правил дорожнього руху.

Смертельний наїзд стався 18 жовтня увечері на пішохідному переході біля виходу зі станції метро Майдан Конституції у Харкові. За інформацією правоохоронних органів, п'ятеро людей загинули відразу, шістьох осіб госпіталізували із травмами різного ступеня тяжкості.

Зараз ви читаєте новину «Очевидці про подробиці жахливої аварії в Харкові: за кермом була 20-річна дівчина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути