Ексклюзиви
субота, 17 березня 2018 13:37

"Про смерть мами дізнався із соцмереж" - син розповів про звіряче вбивство матері

"Про смерть мами дізнався із соцмереж" - син розповів про звіряче вбивство матері
Ліля Гордєєва після смерті чоловіка сама виховувала трьох дітей. Її убивство замовили колишні бізнес-партнери. Фото — Facebook Лілії Гордєєвої

Син убитої у Фастові на Київщині підприємиці Лілії Гордєєвої, 20-річний Микита розповів про трагедію. Чоловік навчається у Польщі. Приїхав, як тільки дізнався про убивство матері. Про це він розповів кореспондентові Gazeta.ua перед початком судового засідання по обранню замовникам та виконавцям убивства міри запобіжного заходу.

"Про смерть мами я дізнався із соціальних мереж. Не повірив. Вирішив перевірити, чи не фейк. А тоді до мене з планшета подзвонила молодша сестра Софія. І я зрозумів, що сталася біда. Одразу виїхав в Україну", - пригадує Микита.

Не зупиниться у боротьбі, поки винні не будуть справедливо покарані.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліція розкрила замовне вбивство багатодітної матері

"Мама боролася за справедливість. Тому сьогодні до суду нас прийшли підтримати десятки небайдужих людей. Маємо намір контролювати хід справи до самого кінця — поки вбивці не отримають реальні справедливі терміни. Вимагаємо довічного покарання", - додав Микита.

17 березня у Фастівському районному суді обирають запобіжний захід замовникам та виконавцям убивства багатодітної матері Лілії Гордєєвої. Ввечері у вівторок, 13 березня, на неї напали поблизу дитячого садка, коли йшла забирати 3-річного сина. Жінці нанесли 24 удари ножем. Убивство замовили колишні бізнес-партнери.

Зараз ви читаєте новину «"Про смерть мами дізнався із соцмереж" - син розповів про звіряче вбивство матері». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути