четвер, 04 липня 2013 09:56

Новий начальник врадіївської міліції встиг посваритися зі "свободівцями"

Новий начальник врадіївської міліції встиг посваритися зі "свободівцями"
Фото: news.pn

Під райвідділом міліції селища Врадіївка починають збиратися люди. Вони зайняли площу перед входом. Серед натовпу поки більше "свободівців". Мітинг мав розпочатися о 9:00.

Під стінами виник перший конфлікт. "Свободівці" вивісили свій прапор на будівлі міліції. До них вийшов виконуючий обов'язки начальника Врадіївського райвідділку Валерій Коба та попросив зняти прапор. "Свободівці" відмовились.

"Для нас це не державна установа, а кублище бандитів. Тому наш прапор буде висіти", - сказав народний депутат Анатолій Вітів.

З'явилась інформація, що на під'їзді до Врадіївки міліція зупиняє автобуси з людьми, які мали приїхати на мітинг з сіл району. Аргументуючи, що автобуси начебто несправні.

Нагадаємо, 26 червня на Миколаївщині зґвалтували і жорстоко побили молоду жінку. Жертва насильства, 29-річна мешканка смт Врадіївка Ірина Крашкова, повідомила слідчому, що її били і ґвалтували два офіцери міліції - лейтенант Дмитро Поліщук та капітан Євген Дрижак. У побитті також брав участь місцевий таксист Сергій Рябиненко.

Поліщук та Рябиненко були одразу взяті під варту, у третього фігуранта справи начебто знайшлося алібі. Однак місцеві жителі вийшли на протести, вимагаючи затримати Дрижака. Під час протестів розгнівані люди розгромили відділок міліції.

Зараз ви читаєте новину «Новий начальник врадіївської міліції встиг посваритися зі "свободівцями"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

266

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути