Ексклюзиви
пʼятниця, 27 жовтня 2023 08:00

Спецтема: Війна Росії проти України

Миколаївщину атакували дронами - Кім розкрив подробиці

Миколаївщину атакували дронами - Кім розкрив подробиці
Вночі за межами міста Вознесенськ зафіксовано удари ворожими БпЛА. Фото: t.me/mykolaivskaODA

У ніч проти 27 жовтня Миколаївщина зазнала ворожої атаки дронами типу Shahed 131/136. Два з них було знищено силами та засобами протиповітряної оборони.

Інформацію щодо ворожих обстрілів у Миколаївській області за минулу добу повідомив уранці очільник Миколаївської ОВА Віталій Кім.

"Вночі за межами міста Вознесенськ зафіксовано удари ворожими БпЛА типу Shahed 131/136. Внаслідок влучання відбулось пожежа, яка була локалізована о 06:00", - написав він у п'ятницю в соцмережах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Генштаб повідомив останні новини з передової

Минулося без постраждалих, додав Кім.

Росія завдає ракетних та авіаційних ударів, здійснює обстріли з реактивних систем залпового вогню не тільки по військових, а й по цивільних об'єктах нашої держави.

Протягом минулої доби ворог завдав ракетного та 18 авіаційних ударів, здійснив 35 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Є поранені та загиблі серед цивільного населення. Руйнувань та пошкоджень зазнали приватні житлові будинки та інша цивільна інфраструктура. Також, російські окупанти завдали чергового авіаційного удару, застосувавши ударні БпЛА типу Shahed-136/131.

Авіаційних ударів зазнали Архангельське, Мар'їнка, Новомихайлівка, Старомайорське Донецької області; Одрадокам'янка, Миколаївка, Ольгівка, Тягинка, Іванівка Херсонської області. Під артилерійським вогнем опинилися понад 80 населених пунктів Чернігівської, Сумської, Харківської, Луганської, Донецької, Запорізької та Херсонської областей.

Зараз ви читаєте новину «Миколаївщину атакували дронами - Кім розкрив подробиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути