Ексклюзиви
понеділок, 20 серпня 2018 20:01

Нічна стрілянина в Харкові: показали відео з камер спостереження міськради

Нічна стрілянина в Харкові: показали відео з камер спостереження міськради
З'явилося нове відео з моментом нічної стрілянини в Харкові. Фото: Главком

У мережі з'явилося нове відео з моментом нічної стрілянини в Харкові.

Запис зроблений камерами спостереження в холі міськради, його опублікувало місцеве видання Vgorode.

На відео можна побачити, як зловмисник стоїть на місці, а трохи згодом починає говорити і робить два постріли в бік входу. Коли на місце прибула поліція, чоловік впритул підійшов до дверей і зробив один постріл. Потім зловмисник повернувся, поміняв магазин і попрямував до входу. Чоловік кілька разів вистрілив, переступив через пораненого охоронця, і вийшов з будівлі, продовжуючи вести вогонь.

Згодом правоохоронці застрелили зловмисника, він отримав два кульових поранення: в груди і ногу. За словами керівника Головного управління Національної поліції в Харківській області Олега Беха, в крові стрільця знайшли алкоголь і наркотичні речовини.

"Попередньо можу повідомити, що в крові знайдено більше 2 проміле алкоголю. Можливо, це буде 2,4 ... Але те, що він перебував під впливом алкогольних напоїв або наркотичних засобів - так, це підтверджую", - розповів Бех.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'явилося фото вбитого стрільця з Харкова

"Йому надавалася допомога, але він помер і було констатовано смерть. На вигляд йому близько 50 років", - додав керівник Нацполіції в області.

Правоохоронці розглядають кілька версій: вбивство з хуліганських мотивів, вбивство в зв'язку з особистою неприязню до міської ради або його керівництва, або до охорони, привернення уваги до себе з метою висунення якихось вимог, можливо, політичних. Наразі поліція встановлює особу злочинця.

У ніч на понеділок, 20 серпня, в Харкові біля будівлі міської ради сталася стрілянина. Загинули двоє людей і ще одна людина госпіталізована у важкому стані, серед загиблих поліцейський.

Зараз ви читаєте новину «Нічна стрілянина в Харкові: показали відео з камер спостереження міськради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути