Ексклюзиви
четвер, 16 квітня 2015 08:18

Ніч на Донбасі була неспокійною, хоча кількість обстрілів зменшилася - штаб

Ніч на Донбасі була неспокійною, хоча кількість обстрілів зменшилася - штаб
Фото: ukr.media

15 квітня з 18 години до опівночі в зоні проведення антитерористичної операції кількість порушень режиму дотримання припинення вогню дещо зменшилася.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Загалом російсько-терористичні війська 10 разів обстріляли позиції наших військ. Також противник продовжував застосовувати важке озброєння калібру понад 100 мм, чим грубо порушував Мінські домовленості.

У районі селища Широкине неподалік Маріуполя ворог вів вогонь по позиціях опорного пункту зі 120-міліметрових мінометів, танків та самохідної артилерійської установки.

У районі Пісків злочинці застосували автоматичні гранатомети, стрілецьку зброю та міномети калібру 120 міліметрів. Неподалік Авдіївки близько 8-ї вечора бандформування відкрили вогонь із автоматичних гранатометів, а після 21.00 провели обстріл зі 120-міліметрових мінометів.

На Луганщині бандформування обстріляли з автоматичних гранатометів та стрілецької зброї один із опорних пунктів наших військ неподалік Станиці-Луганської. Також о 20.15 на Луганщині було зафіксовано проліт безпілотного літального апарату противника, який рухався у напрямку населеного пункту Козачий.

Зараз ви читаєте новину «Ніч на Донбасі була неспокійною, хоча кількість обстрілів зменшилася - штаб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути