Ексклюзиви
пʼятниця, 25 вересня 2020 10:38

Невідомі влаштували стрілянину біля розважального центру: є постраждалі

Невідомі влаштували стрілянину біля розважального центру: є постраждалі
Злочинці зникли з місця події. Фото: zik.ua

У Запоріжжі, на вулиці Нижньодніпровській, біля одного з розважальних центрів невідомі влаштували стрілянину. Четверо людей отримали поранення. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції Запорізької області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Конфлікт між двома водіями на дорозі закінчився стріляниною

"24 вересня до поліції надійшло повідомлення з медичних закладів міста про те, що до них звернулися місцеві жителі 33, 35 та 29 років та ще один чоловік, який відмовився надавати свої анкетні дані, з вогнепальними пораненнями тулуба й кінцівок", — йдеться в повідомленні.

На місце події негайно виїхали слідчо-оперативні групи Вознесенівського та Дніпровського відділів поліції, керівництво ГУНП області, працівники кримінальної поліції.

Постріли почали близько 12-ї ночі невідомі під час конфлікту. Злочинці зникли з місця події. На території Запорізької області оголосили план "Сирена". У поліції відкрили кримінальне провадження за хуліганство. Пошуки стрілків тривають.

В Одесі, в ресторані "Арарат", розташованому в курортній зоні, двоє людей отримали вогнепальні поранення. Працівники спецслужби затримали зловмисників, які влаштували стрілянину в ресторані.

Зараз ви читаєте новину «Невідомі влаштували стрілянину біля розважального центру: є постраждалі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути