середа, 29 березня 2017 12:30

Невідомі викрали чоловіка: за звільнення заплатили 190 тис. грн

Невідомі викрали чоловіка: за звільнення заплатили 190 тис. грн
kmv.org.ua

У Харкові невідомі посеред вулиці зв'язали та викрали людину. За звільнення вимагали викуп 190 тисяч гривень. Інцидент стався вдень, 28 березня.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції області.

"До правоохоронців звернувся 45-річний товариш потерпілого. Розповів, що на вулиці Культури невідомі заштовхали до авто ВАЗ-2109 його друга. Після цього поїхали в невідомому напрямку. Згодом йому зателефонували викрадачі. Почали вимагати викуп. Коли чоловік віддав злочинцям гроші, заручника відпустили. Потерпілого висадили біля однієї з заправок на вулиці Кільцевий шлях", - ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У столиці напали на журналіста

Нині слідчі з'ясовують обставини. Шукають зловмисників. Триває слідство.

Правоохоронці звільнили голову департаменту електропостачання Укрзалізниці Валерія Людмирського, викраденого в липні минулого року. Викрадачі завербували українця, мотивували його прийняти іслам. За його сприяння купили приватний будинок на Київщині. Потім у підвалі будинку обладнали схрон-бункер із двома камерами для тривалого утримання. Двох фігурантів справи затримали. Шукають організатора та замовника.

Факт події внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) та ч.2 ст.189 (вимагання) Кримінального кодексу України.

Вживаються усі необхідні заходи на встановлення обставин та осіб, які скоїли кримінальне правопорушення. Слідчі дії тривають.

Зараз ви читаєте новину «Невідомі викрали чоловіка: за звільнення заплатили 190 тис. грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути