четвер, 22 січня 2015 10:16

Несправжній начальник банку видурив у хмельничанки майже 2 млн гривень

Несправжній начальник банку видурив у хмельничанки майже 2 млн гривень
Фото: charivne.info

Хмельничанка віддала майже 2 мільйони гривень малознайомому чоловікові. Національну валюту жінка хотіла обміняти на долари. Чоловік забрав гривні, а долари так і не приніс. Міліція розшукує шахрая.

30-річна мешканка Хмельницького взяла у кредит 1 млн. 800 тисяч грн. Жінка хотіла обміняти гривні на долари за курсом – 18 грн. за 1 $. Виходило 100 тисяч доларів США. Однак операції з такою сумою грошей ні один обмінник не проводить. Жінка звернулася до свого знайомого.

Як розповіла сама потерпіла, раніше вона познайомилася з чоловіком, який представився керівником відділу одного із банків Хмельницького. Кілька разів чоловік уже міняв їй гривні. Однак суми не перевищували 5 тисяч доларів.

Цього разу жінка вирішила обміняти усю суму. Чоловік її запевнив, аби провести таку оборудку, необхідно їхати у Вінницю. На автомобілі жінки вони приїхали до сусіднього обласного центру, переклали гроші в інкасаторські сумки. Чоловік пішов у напрямку банку, а вона залишилася чекати в авто. За кілька хвилин шахрай повернувся і розповів, що долари можна забрати завтра. Уже в Хмельницькому домовилися, що наступного дня поїдуть за грішми разом.

Зранку наступного дня на телефон жінки прийшло SMS-повідомлення. Там було вказано ім'я та номер телефону працівника банку у Вінниці, який має передати їй гроші. Жінка до Вінниці поїхала сама. Біля банку зателефонувала на вказаний номер, однак там постійно було зайнято. Уже у відділенні дізналася, що такого працівника в банку нема. Коли ж зателефонувала знайомому, псевдо-керівник відділу одного із банків Хмельницького просто вимкнув телефон.

Жінка звернулася до правоохоронців. Наразі порушено кримінальне провадження за статтею 190 ч. 4. За шахрайство в особливо великих розмірах винуватцю загрожує від 5 до 12 років ув'язнення з конфіскацією.

Зараз ви читаєте новину «Несправжній начальник банку видурив у хмельничанки майже 2 млн гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути