Ексклюзиви
вівторок, 09 квітня 2013 09:01

Неповнолітнім водієм джипу, який збив 2-х людей, виявився син сільського голови

Неповнолітнім водієм джипу, який збив 2-х людей, виявився син сільського голови
Хлопцю ще не виповнилося 18 років, тому і водійського посвідчення в нього немає. Фото: ТСН

Неповнолітній водій на ралійному позашляховику збив двох людей у Криму, пише ТСН.

Під Сімферополем 17-річний син сільського голови за кермом авто, за попередніми даними, виїхав на узбіччя, де саме йшли троє молодих людей. Одній дівчині вдалося відскочити на інший бік дороги, друга дівчина та хлопець опинилися під колесами джипа.

"Машина лежала тут перевернута догори колесами, тому що щоб дівчинку витягнути, треба було її перевернути", - розповів свідок Євген Кузьмін.

Троє молодих людей після опівночі поверталися додому вузькою сільською вулицею. Як раптом ззаду на них налетів позашляховик.

Непритомних потерпілих "швидкими" доправили до лікарень. У 20-річної дівчини - перелом передпліччя, травми голови та живота. Їй довелося видалити селезінку. Юнака шпиталізували у вкрай тяжкому стані. Він і досі в комі.

"Стан його залишається важким, проводиться штучна вентиляція легенів і необхідна медикаментозна терапія", - повідомив директор КРУ КТМО "Університетська клініка" Петро Михальчевський.

Усі витрати на лікування потерпілих узяв на себе голова Трудовської сільради. Адже саме його син був за кермом позашляховика.

"Лікування дороге. Розмова не в грошах, розмова в житті і здоров'ї тих, хто сьогодні лежить. Скільки б там не коштувало, будемо тягнутися і докладемо всіх зусиль, щоб вони одужали", - запевнив голова Трудовської сільради Ігор Сазонов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 16-річний хлопець збив у Криму молоду пару. Кажуть, водій був п'яний

Джип батька та сина Сазонових із номером "Шторм" відомий серед автогонців. Син голови сільради з 14 років виступає в чемпіонатах із ралі.

"Займає призові місця, і тут таке трапилося. Він їхав, відвозив свого друга, той попросив додому відвезти. Зі слів друга, швидко не їхали, хтось перебігав дорогу, він вирішив йти, і так сталося", - повідомив Сазонов-старший.

Хлопцю ще не виповнилося 18 років, тому і водійського посвідчення в нього немає.

"Попередні дані - водій перебував у стані алкогольного сп'яніння", - повідомив інспектор відділу профілактичної роботи УДАІ Криму Володимир Ковтун.

Ралійний позашляховик зараз на штраф-майданчику. У ДАІ кажуть, що машина не була зареєстрованою чи навіть застрахованою.

Зараз ви читаєте новину «Неповнолітнім водієм джипу, який збив 2-х людей, виявився син сільського голови». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути