Ексклюзиви
вівторок, 10 квітня 2012 10:01

Непрошених гостей побили так, що один помер, а інший впав у кому

Непрошених гостей побили так, що один помер, а інший впав у кому
Один із постраждалих помер, не доїхавши до лікарні. Фото: demotivators.ru

Двоє жителів одного із сіл Мар'їнського району Донеччини після гостинів у сусідки опинилися в кареті швидкої медичної допомоги. Один із них помер, не доїхавши до лікарні, інший – довгий час перебував у комі. Про це пише УНН.

Як повідомила старший слідчий Мар'їнського РВ Донецької області Інна Подбуцька, двоє приятелів, які вже знаходилися напідпитку, вночі вирішили навідати односельчанку. Після застілля господарка оселі попросила чоловіків піти, проте молодики їй відмовили. Тоді хазяйка пішла до сусідньої хати і попросила свого знайомого, разом із товаришем, "викурити" непроханих гостей. Сусіди розпочали бійку і непрохані гості від ударів втратили свідомість. "Рятівники" односельчанки взяли молодиків, винесли на двір та кинули у стіг сіна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Донеччині міліція інсценувала замовне вбивство підприємця

Вже ближче до ранку в будинок жінки хтось постукав, виявилось, що це один із побитих молодиків, який попросив у хазяйки погрітися. Жінка пожаліла його та впустила, дала ковдру й пішла спати. Пізніше дитина господарки будівлі побачила у стозі сіна чиюсь руку. Виявилося, що вона належала другому побитому чоловіку.

Незабаром приїхала швидка. Лікарі забрали обох потерпілих, але один помер, не доїхавши до лікарні, а інший – від отриманої черепно-мозкової травми, довго лікувався. Їхні кривдники, 28 і 30 років, заарештовані. Їм інкримінують ч. 2 ст. 121 "Умисне тяжке тілесне ушкодження" КК України, яка передбачає покарання від 7 до 10 років позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «Непрошених гостей побили так, що один помер, а інший впав у кому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути