Ексклюзиви
вівторок, 31 липня 2018 15:53

Неповнолітня вагітна померла в лікарні

Неповнолітня вагітна померла в лікарні
За дивних обставин загинула неповнолітня вагітна на Львівщині. Фото із відкритих джерел

У інфекційному відділенні Новороздільської міської лікарні за дивних обставин померла 17-річна вагітна жителька села Крупське Львівської області Діана Струк.

Дівчина перебувала на 16 тижні вагітності. Брат загиблої вважає винними в її смерті лікарів, які, за його словами, недбало поставилися до виконання своїх обов'язків, передає Обозреватель.

Чоловік стверджує, що Діана звернулася до лікарні з температурою 38. Протягом 2 годин її направляли до різних лікарів - гінеколога, терапевта, а потім направили до інфекційного відділення з метою пройти курс лікування:

"Після чого їй виміряли тиск і температуру, не зробивши належним чином аналізів і не дослідивши хвороби, що підтверджує халатне ставлення медичних працівників до виконання свого обов'язку і клятви Гіппократа. Призначили укол, не повідомивши, що саме будуть колоти".

Батько покійної зазначає, що, зважаючи на її неповнолітній вік, вводити препарат без дозволу батьків не мали права.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Убитий АТОвець незадовго до смерті опублікував у мережі відео

Брат Діани додав, що до лікарні дівчина прийшла зі своїм хлопцем і його сестрою. Мати померлої не знала ні про вагітність своєї дочки, ні про проблеми зі здоров'ям.

"Після уколу її стан критично погіршився, почалися спазми і задуха, посиніння шкіри. Колегіум лікарів у складі 6 осіб ще 40 хвилин вирішували, що робити, проводили обстеження, при тому що вона задихалася. Надалі направивши її до реанімації. Не змогли нічого зробити. Оскільки вже було пізно, тому що у неї була алергія на антибіотик, про що було повідомлено лікарям перед тим, як зробили укол", - розповідає брат загиблої.

Чоловік вказав, що на історію хвороби його сестри не дали подивитися, а наступного дня у супроводі 6 лікарів тіло дівчини доставили до Львова, де й провели розтин. У свідотстві про смерть вказали, що причиною смерті стало гостре респіраторне вірусне захворювання. Брат покійної зазначає, що причина смерті не доведена та вимагає справедливої перевірки.

Зараз ви читаєте новину «Неповнолітня вагітна померла в лікарні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути