середа, 11 січня 2012 13:30

Неповнолітній грабіжник зґвалтував 90-річну бабцю на Рівненщині

Неповнолітній грабіжник зґвалтував 90-річну бабцю на Рівненщині

Обікрав, побив та мало не задушив свою жертву 16-річний студент у райцентрі Володимирець Рівненської області. Хлопцю бракувало грошей на розваги і він вирішив пограбувати одиноку стару жінку, яка живе неподалік. Кілька днів тому він натрапив на її незамкнуту хату і познущався над безпорадною 90-річною господинею.

"Була третя година ночі і жінка уже спала. Мабуть, вона забула зачинити двері, бо проживає у будинку сама. Молодик забрався до її оселі, переконався, що більше нікого вдома немає. Тоді накинувся на бабцю і почав її душити, - розповіла Олена Дудко з прес-центру обласного управління міліції. - Спочатку вимагав лише грошей. Не витерпівши знущань, бабуся вказала місце, де ховає заощадження. Однак, для грабіжника 550 гривень виявилось недостатньо. У ході слідства з'ясували, що він ще й поглумився над старою жінкою".

Сусідів у бабці немає. На її вуличці всього дві хати. А з подвір'ям пенсіонерки межують тільки сільські городи та магазин. Тому криків жінки про допомогу ніхто не чув.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Кіровоградщині рецидивіст згвалтував 74-річну жінку

Невідомо, що спонукало юнака зґвалтувати пенсіонерку. У селищі розповідають, що підлітком він пережив психологічний шок – 5 років тому зникла його молодша сестра. Її шукали кілька годин по всьому району, а згодом брат сам натрапив на її мертве тіло. 9-річна дитина була зґвалтована та задушена. Після того дня хлопця мучили кошмари.

Підозрюваний – учень місцевого профтехучилища. В міліції не називають його імені та прізвища, бо він неповнолітній.

Про сім'ю грабіжника у Володимирці кажуть, що вона неблагополучна – батько помер і після його смерті мати пішла в запої. Син тим часом уже отримав одну судимість за крадіжку.

"За фактом порушено кримінальну справу за розбій, яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до десяти років", - прокоментував начальник кримінальної міліції області Геннадій Юрчук.

У постраждалої бабці виявили численні синці від побоїв.

Зараз ви читаєте новину «Неповнолітній грабіжник зґвалтував 90-річну бабцю на Рівненщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути