Ексклюзиви
середа, 26 вересня 2018 10:42

"Нема ні живої, ні мертвої": школярку шукають 34-й день

"Нема ні живої, ні мертвої": школярку шукають 34-й день
Діана Хріненко з села Суботці Знам'янського району на Кіровоградщині зникла дорогою з дискотеки. Фото - FACEBOOK. com/ДІАНа ХРІНЕНКО

З'явилися нові деталі у розслідуванні зникнення 16-річної Діани Хріненко із села Суботці на Кіровоградщині. Найімовірніше, тут ідеться про умисне убивство.

У справі заарештовані 2 підозрюваних, заявив перший заступник очільника Національної поліції України В'ячеслав Аброськін.

"Ми займаємося зникненням, а найімовірніше, умисним убивством Діани Хріненко у селі Суботці Кіровоградської області. На це вказують усі ознаки. Вона поверталася додому, залишалося 500-600 м, будинок уже виднівся. Дівчинка говорила по телефону зі своїм хлопцем. Раптом він почув її крик: "Я стікаю кров'ю!". І зв'язок урвався. Все село піднялося на пошуки. Знайшли закривавлений телефон, уся дорога була залита кров'ю", – розказує В'ячеслав Аброськін, передає "Сегодня".

У справі Діани є 2 підозрюваних, які вже заарештовані.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зниклого безвісти чоловіка знайшли мертвим

"У нас на сьогодні 2 підозрюваних. Вони арештовані. Поки що не за вбивство, а за крадіжку в цьому ж селі. Саме тієї ночі і в той же час, зовсім поряд із місцем, звідки зникла дівчинка. Один із арештованих – 33-річний злодій Георгій П. із Кропивницького, що нещодавно "відкинувся" із місць позбавлення волі. Відсидів саме-таки за напад зі зґвалтуванням. Другий – його подільник. Злодій обікрав хату, позносив майно під міст, зателефонував подільнику. Той приїхав із Кропивницького на "Москвичі". Куди і завантажили накрадене. Потім обоє поїхали. Але ми їх знайшли. Існує навіть певна доказова база, що вказує на них як на людей, котрі напали на дівчинку, та поки про це рано говорити. Немає головного: дівчину не знайдено ні живою, ні мертвою", - розповів Аброськін.

Він додав, що 2016-го в регіоні вже зникала дівчина, яку так і не відшукали.

16-річна Діана Хріненко із села Суботці Знам'янського району на Кіровоградщині зникла 24 серпня. Пішла на святкування Дня Незалежності. Додому не повернулася.

Зараз ви читаєте новину «"Нема ні живої, ні мертвої": школярку шукають 34-й день». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути