середа, 07 липня 2021 21:00

Неадекват перерізав горло 2-річному пасинку: де ховався й подробиці трагедії
3

На Дніпропетровщині  затримали 28-річного Сергія Федотова, який перерізав горло 2-річному пасинку й поранив його 7-річну сестричку
Фото: dp.npu.gov.ua
На Дніпропетровщині  затримали 28-річного Сергія Федотова, який перерізав горло 2-річному пасинку й поранив його 7-річну сестричку
На Дніпропетровщині  затримали 28-річного Сергія Федотова, який перерізав горло 2-річному пасинку й поранив його 7-річну сестричку

На Дніпропетровщині розшукали 28-річного Сергія Федотова, який перерізав горло 2-річному пасинку й поранив його 7-річну сестричку.

Чоловік вдень переховувався від поліції на горищі сараю сусіднього будинку. Під час затримання він чинив опір і відмовлявся виходити, повідомляє ТСН.

Із матір'ю дітей Федотов жив понад рік. Сільрада навіть дала їм хату. Та кілька місяців тому пара розійшлася і жінка поїхала на заробітки. А чоловік почав планувати помсту, припускають правоохоронці.

Сьогодні троє малюків лишилися з бабою. Дід був на роботі. Жінка з середньою дівчинкою пішла до магазину, коли раптом до хати прийшов чоловік, якого діти називали татом. Їхня хата остання на вулиці. Поруч порожні оселі. Тут немає сусідів та перехожих. На крики дітей нікому було прийти на допомогу. І нападник про це чудово знав.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Вбив найдорожче для неї" - вітчим зізнався, чому задушив названих дітей

2-річний Михайлик стікав кров'ю на ліжечку. Його сестричка 7-річна Віка хоч і була поруч - зарадити не могла. Вітчим звязав їх скотчем, розказав дід малечі Сергій Петрухін.

"Моїй дочці сказав: якщо не повернешся - підірву хату або поріжу дітей", - говорить чоловік.

А після дзвінка почав бити ножем у шию та спину дворічного хлопчика. Мати тим часом викликала поліцію і подзвонила до баби. Коли та прибігла - нападника вдома вже не було. Жінка помчала з Михайликом до лікарні.

У сільраді твердять: жодних підстав втручатися не було. Жодного насильства до дітей раніше не було, підтверджують сусідки. За замах на вбивство малюка підозрюваному загрожує довічне позбавлення волі. Чи виживе Михайлик після таких поранень - лікарі прогнозів не дають.

У селі Девладове Криворізького району на Дніпропетровщині 28-річний чоловік порізав 2-річного сина колишньої співмешканки 7 липня. У хлопчика поранення шиї та спини. Він у тяжкому стані в лікарні. Відомо, що Федотов мав судимість за розбій. Та перебуває на обліку за вчинення домашнього насильства.

Зараз ви читаєте новину «Неадекват перерізав горло 2-річному пасинку: де ховався й подробиці трагедії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути