понеділок, 07 вересня 2020 16:32

Не відповіла на залицяння: чоловік вдарив ножем дівчину

Не відповіла на залицяння: чоловік вдарив ножем дівчину
Дівчина отримала поранення живота та грудної клітини

У Києві в районі Борщагівки чоловік вдарив ножем дівчину. Вона відмовила йому у пропозиції провести її додому. Потерпілу з ножовим пораненням живота та грудної клітини доставили в лікарню. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

"До поліції від лікарів надійшло повідомлення про те, що з бульвару Кольцова госпіталізовано до медичного закладу 26-річну дівчину з ножовим пораненням грудної клітини та живота. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група Святошинського управління поліції, працівники карного розшуку та патрульні поліцейські", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік накинувся з ножем на відвідувачів кафе. Йому перевернули автівку

Зі слів дівчини, вона поверталася додому, і до неї підбіг незнайомий чоловік та запропонував провести. Отримавши відмову, зловмисник обурився й дістав з кишені ніж, яким завдав декілька ударів у груди та живіт.

Прибувши на місце злочину, поліцейські провели першочергові слідчі дії, знайшли свідків та відправили ніж на експертизу.

Нападника затримали. Ним виявився раніше не судимий місцевий мешканець 1972 року народження. Йому загрожує до 8 років позбавлення волі.

У селищі Введенка Чугуївського району на Харківщині 63-річний чоловік вдарив ножем у груди 29-річного сина. Потерпілому вдалося втекти від нападника і викликати "швидку" та поліцію.

Зараз ви читаєте новину «Не відповіла на залицяння: чоловік вдарив ножем дівчину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути