середа, 16 січня 2013 09:40

Не справжні даішники обдирали довірливих водіїв у Дніпропетровській області

Не справжні даішники обдирали довірливих водіїв у Дніпропетровській області
Фото: obozrevatel.com

На автодорозi мiж с. Вiльним та м. Новомосковськом невiдомi особи, одягненi в формений одяг, зовнi схожий на форму працiвникiв ДАІ, на приватному автомобiлi зупиняли проїжджаючий автотранспорт. Про це повідомили в прес-службі ГУ МВС в Дніпропетровській області, пише УНН.

Вжитими заходами на околицi м. Новомосковська був зупинений вищевказаний автомобiль пiд керуванням непрацюючого чоловіка 1983 р.н., в салонi якого знаходились троє пасажирiв, непрацюючих чоловіків 1977, 1989 та 1982 р.н., якi на момент зупинки перебували в цивiльному одязi.

При оглядi автомобiля з дозволу водiя, було виявлено полiетиленовий пакет, в якому знаходились куртка чорного кольору зi свiтловiдбиваючими смугами, жезл в чорно-бiлу смугу, ремiнь бiлого кольору, светер синього кольору, шапка, зовнi схожа на форменний головний убор працiвникiв ДАІ та бланки адміністративних протоколiв "членiв громадського формування".

Водій та пасажири були доставлені до Новомосковського міського відділу міліції. Автомобiль поставлений на штрафний майданчик, вищевказане майно - вилучено. Проводиться з'ясування всіх обставин даної подiї.

Зараз ви читаєте новину «Не справжні даішники обдирали довірливих водіїв у Дніпропетровській області». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути