пʼятниця, 02 березня 2012 15:28

Не пощастило ще одному власнику "Chevrolet Lacetti": автівка загорілась під час руху

Не пощастило ще одному власнику "Chevrolet Lacetti": автівка загорілась під час руху

2травня в центрі столиці сталася надзвичайна подія. Близько 6 години 45 хвилин, неподалік Михайлівської площі, під час руху загорівся автомобіль "Chevrolet Lacetti".

Про це повідомили у прес-службі ДАІ міста Києва.

"Це авто рухалось вулицею Володимирською, коли з під капоту з'явився дим. Водій зупинився, відкрив моторний відсік і безпорадно стояв біля машини. На його щастя, неподалік проїздив командир взводу полку ДПС ДАІ лейтенант міліції Тарас Богачук. Інспектор встиг викликати пожежників і взявши вогнегасник зі службового автомобіля розпочав гасити полум'я. На щастя це йому вдалось", - розказали даішники.

Згодом шокований, але щасливий власник легковика розповів, що на передодні він залишив авто на СТО у м. Бровари. Судячи з усього, горе-майстри забули забрати з двигуна ганчірку. Водій доїхав до Києва і лише там промащена тканина спалахнула.

Своїм ходом водій їхати не ризикнув. Натомість працівники того ж автосервісу прибули до столиці і забрали машину на ремонт.

Нагадаємо, водій легкового автомобіля Chevrolet Lacetti їхав з лівого берега на правий по Південному мосту. Під час руху з-під капоту автівки пішов дим. Водій зупинився, вибіг з машини і почав гасити пожежу підручними засобами та вогнегасниками. Приїхавши на місце пожежі, вогнеборці за 10 хвилин ліквідували пожежу. На жаль, автомобіль не придатний до експлуатації: він повністю згорів.

Зараз ви читаєте новину «Не пощастило ще одному власнику "Chevrolet Lacetti": автівка загорілась під час руху». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути