Ексклюзиви
четвер, 09 вересня 2021 14:33

Не міг сам іти: нові подробиці аварії за участі п'яного експрокурора

Не міг сам іти: нові подробиці аварії за участі п'яного експрокурора
На Рівненщині п'яний 38-річний водій Nissan Rogue збив на смерть 35-річну водійку скутера Honda. Водієм позашляховика виявився колишній прокурор Іван Скобух. Фото: rv.npu.gov.ua

Слідчі встановлюють обставини аварії поблизу села Немовичі на Рівненщині, де загинула 35-річна скутеристка. Сестра загиблої звинувачує в аварії експрокурора Івана Скобуха.

В обласній прокуратурі Gazeta.ua підтвердили, що людину із таким ім'ям і прізвищем торік звільнили через неуспішне проходження атестації.

"Він працював прокурором відділу приймання, опрацювання та аналізу оперативної інформації. Був звільнений у серпні торік", - повідомила речниця обласної прокуратури Оксана Жужельська.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Брати, яких розчавив п'яний екс-прокурор, померли у лікарні

Скобух був п'яний настільки, що не міг сам іти, розповів родич загиблої, передає rivne1.tv.

"Він був за усіма ознаками п'яний. Його навіть вели. Тримали просто в машині. Він не зробив ні аналіз на кров, нічого. Був п'яний навіть вранці. Казали, що його повезуть на експертизу, але його так і не повезли. Ми приїхали вранці в прокуратуру, щоб подивитися, як іде слідство, а він просто в машині сидів. Йому каву носили, напевно, щоб алкоголь вийшов. Від експертизи він відмовився", - розповів чоловік.

Поки що жодних коментарів ні родичі, ні захист Івана Скобуха не давали. Gazeta.ua готова озвучити їхню позицію.

Аварія сталася 8 вересня близько 23:45 поблизу села Немовичі на Рівненщині. 38-річний водій Nissan Rogue збив 35-річну водійку скутера Honda. Від отриманих травм жінка загинула на місці. Водій позашляховика був п'яний. З місця ДТП намагався втекти. Його затримали патрульні, які стали свідками ДТП. Водієм позашляховика виявився експрокурор Іван Скобух із Рівного.

Зараз ви читаєте новину «Не міг сам іти: нові подробиці аварії за участі п'яного експрокурора». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути