четвер, 25 жовтня 2018 12:57

Не хотів платити: розкрили мотив фермера-вбивці

Автор: npu.gov.ua
  Правоохоронці розшукують директора агрофірми   45-річного Вадима Католіченка.  Він     з мисливської рушниці застрелив свого найманого   робітника
Правоохоронці розшукують директора агрофірми 45-річного Вадима Католіченка. Він з мисливської рушниці застрелив свого найманого робітника

Правоохоронці розшукують директора агрофірми 45-річного Вадима Католіченка. Він на території агропідприємства у селі Олизарівка Іванківського району Київської області з мисливської рушниці застрелив свого найманого 33-річного робітника. Потім зник на автомобілі Renault Kangoo.

Мотивом такого вчинку став конфлікт на ґрунті особистої неприязні, повідомив начальник відділу комунікації поліції Київщини Микола Жукович.

"Працівники підприємства звернулись до цього фермера і сказали, що він платить не у повній мірі ту заробітну плату, на яку вони виконують роботу. Після цього директор агропідприємства розлютився і здійснів оці постріли", - розповів Жукович, передає "Прямий".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Біля Бесарабського ринку сталася стрілянина

Католіченко житель міста Кам'янка Дніпропетровської області. Триває комплекс оперативно-розшукових заходів для встановлення місцезнаходження зловмисника.

Фермер Вадим Католіченко на ґрунті неприязних стосунків вирішив убити 3 працівників підприємства. Взявши із собою рушницю, прийшов у приміщення їдальні, де перебували чоловіки. Кілька разів вистрелив. 2 працівникам вдалося втекти.

Зараз ви читаєте новину «Не хотів платити: розкрили мотив фермера-вбивці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути