вівторок, 22 грудня 2020 13:41

Не хотів, щоб клали на інше ліжко: пацієнт лікарні кулаками побив медсестру

Не хотів, щоб клали на інше ліжко: пацієнт лікарні кулаками побив медсестру
За словами медиків, чоловік і до цього поводився зухвало - хапав працівниць закладу за груди та сідниці Фото: greenpost.ua

У лікарні №7 у місті Кам'янське Дніпропетровської області пацієнт з кулаками накинувся на медсестру з відділення гемодіалізу. За словами медиків, чоловік і до цього поводився зухвало - хапав працівниць закладу за груди та сідниці.

Через коронавірус чоловіка мали перекласти на інше ліжко, пише "Інформатор". Пацієнт цього не хотів, тому накинувся з кулаками на медсестру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Неадекват з гітарою увірвався в лікарню і влаштував бійку з лікарями

"Він підлетів до мене, схопив за шию і відірвав від підлоги. Я схопила його за шкіру на грудній клітці і ногами стала відбиватися. Ця особина чоловічої статі поставила мене на підлогу, потім схопила за комір, відкрила двері залу і як паршиве кошеня виштовхала в коридор відділення, водночас двічі завдавши удари кулаком по руках. Він замахнувся ще раз - в голову. Я прикрила обличчя руками - удар пройшов по руках, збивши щиток з обличчя", - розповідає постраждала жінка.

Медсестра написала заяву до поліції та зафіксувала отримані травми.

На Хмельниччині чоловік погрожував рушницею лікарям. Дісталося й поліцейським, яких викликали заспокоїти агресивного пацієнта. У порушника загострилась хвороба, і мати викликала для нього "швидку", однак лікуватися він не хотів і дістав рушницю.

Зараз ви читаєте новину «Не хотів, щоб клали на інше ліжко: пацієнт лікарні кулаками побив медсестру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути