Ексклюзиви
субота, 03 липня 2021 09:55

Не єдина жертва: убивство 8-річного хлопчика обростає новими подробицями

Не єдина жертва: убивство 8-річного хлопчика обростає новими подробицями
У місті Покров Дніпропетровської області знайшли мертвим 8-річного Ібрагіма Огли 8 червня. Зник під час прогулянки 2 числа. Хлопчика задушив залицяльник матері. Фото: dp.npu.gov.ua

У Покрові на Днпропетровщині з'явилися подробиці вбивства 8-річного Ібрагіма Огли.

Вісім років тому у тому ж місці знайшли зарізаним дядька Ібрагіма 23-річного Арсена. Ще одне муміфіковане тіло зі зв'язаними руками і ногами виявили там же близько півтора років тому, розповіла мешканка Покрова Ірина Мануйленко.

"Злочин стався в покинутому магазині. Він поступово руйнується. Люди частково розбили стіни і вивезли цеглу, побили скло. Приміщення палили всередині. Місце глухе, там навіть рідко хто з місцевих вигулює собак. У 30 метрах від магазину є гаражі. В цьому районі колись -то було вбивство", - каже жінка, передає ТСН.ua.

Арсена вбили ровесники. Згодом їх знайшли і відправили за ґрати. Інкримінували їм не тільки вбивство, але і "знущання над трупом". Оскільки тіло кілька днів лежало на балконі. Тільки потім його скинули в колектор, додає жінка. Місцеві також говорять, що півтора роки тому в цьому ж районі знайшли ще один труп – жінку зі зв'язаними руками й ногами, на вигляд їй було близько 45-60 років. Вона нібито раніше любила випивати з сім'єю хлопчика.

"З цією сім'єю випивала одна жінка. Потім вона зникла, але її ніхто не шукав. Її виявили випадково в колекторі близько півтора років тому в стані мумії зі зв'язаними руками і ногами", - каже Ірина Мануйленко.

Думки про те, які в родині хлопчика були відносини, різняться. Одні кажуть, що неодноразово бачили, як мати Ібрагіма піднімала на нього руку. При цьому знайомі сімейства акцентують: між мамою і школярем були хороші відносини. Однак Зіну вони характеризують як запальну і скандальну, а можливі рукоприкладства називають "побутовими конфліктами".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хотів захищати слабких: розповіли про хлопчика, якого задушив залицяльник матері

Зі свого боку у школи до сім'ї Ібрагіма питань не було. Дитина відвідував заняття і нормально засвоював навчальну програму. Уроки не зривав.

Що стосується батька дитини - інформації про нього немає. Його не бачили ні протягом життя хлопчика, ні навіть на його похоронах. Зіна живе зі співмешканцем - Павлом. Однак в день зникнення Ібрагіма - 2 червня - жінка нібито відпочивала з двома іншими чоловіками.

"Жителі кажуть, що в той фатальний вечір Зіна випивала з двома чоловіками, але не в своїй квартирі, а в інший. Ібрагім був з ними. Коли компанія досягла потрібної кондиції, одного з чоловіків потягнуло на інтим, але не затриманого, а іншого. Він попросив затриманого відвести дитину, щоб той не заважав. і затриманий пішов з Ібрагімом, а Зіна залишилася з іншим. Тут не тільки образа за відмову в інтимі, але ще й те, що вона віддала перевагу іншому. Тому затриманий так вирішив помститися", - додала Ірина Мануйленко.

Про зникнення дитини Зіна повідомила в поліцію тільки через два дні. Через чотири тіло Ібрагіма знайшли кінологи. Чим Зіна займалася з 2 по 4 число і чого вона так пізно звернулася до копам – не відомо. Зараз Зіна займається збором ягоди, це допомагає їй відволіктися, каже знайома родини.

У Покрові Дніпропетровської області знайшли мертвим зниклого 8-річного Ібрагіма Огли 8 червня. Кінолог зі службовим собакою виявив тіло хлопчика в каналізаційному колекторі неподалік від його дому. Повідомлення про зникнення дитини надійшло до поліції 6 червня. Мати розповіла, що син пішов гуляти на дитячий майданчик ще 2 червня о 12:00 і не повернувся. Його задушив і кинув у колектор залицяльник матері, якому вона відмовила у інтимній близькості.

Зараз ви читаєте новину «Не єдина жертва: убивство 8-річного хлопчика обростає новими подробицями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути