четвер, 10 червня 2021 21:35

Хотів захищати слабких: розповіли про хлопчика, якого задушив залицяльник матері

Хотів захищати слабких: розповіли про хлопчика, якого задушив залицяльник матері
У місті Покров Дніпропетровської області знайшли мертвим 8-річного Ібрагіма Огли 8 червня. Зник під час прогулянки 2 числа. Хлопчика задушив залицяльник матері. Фото: npu.gov.ua

У Покрові на Дніпропетровщині у п'ятницю, 11 червня, прощатимуться з убитим 8-річним Ібрагімом Огли. На вул. Соборній, 1 стоятимуть автобуси, які відвезуть городян на кладовищі, де о 14:00 відспівають дитину.

У школі, де навчався хлопчик, про нього відгукуються добре. Кажуть, що хлопець був товариський. Проте ніколи не розповідав про свою сім'ю.

"Я працюю в школі, де навчався Ібрагім. Час від часу бачила його матір — завжди приходила п'яна. Взагалі, про сім'ю хлопчик ніколи нічого не розповідав. Здається, він ріс не з рідним батьком, а зі співмешканцем матері. Це був дуже веселий і добрий хлопчик. Розповідав, що мріє займатися боксом. Хотів стати сильним, щоб захищати слабких", — розповіла співробітниця школи Анастасія, передає ТСН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Загадкова смерть 8-річного хлопчика в колекторі: що розповіли про сім'ю

Соціальні служби до матері Ібрагіма питань не мали. Сім'я ніколи не перебувала на обліку, кажуть в міській раді.

"Мати на контакт зі школою йшла. Школа приходила до неї додому, вони спілкувалися. Хлопчик навчався в спеціалізованому класі. Сім'я на обліку в соціальних службах не перебувала", — розповідає міський голова Олександр Шаповал.

Батька у дитини не було. Його мати жила з іншим чоловіком. Її співмешканець — не той громадянин, який підозрюється у вбивстві, додав Шаповал.

У Покрові Дніпропетровської області знайшли мертвим зниклого 8-річного Ібрагіма Огли 8 червня. Кінолог зі службовим собакою виявив тіло хлопчика в каналізаційному колекторі неподалік від його дому. Повідомлення про зникнення дитини надійшло до поліції 6 червня. Мати розповіла, що син пішов гуляти на дитячий майданчик ще 2 червня о 12:00 і не повернувся. Його задушив і кинув у колектор залицяльник матері, якому вона відмовила у інтимній близькості.

Зараз ви читаєте новину «Хотів захищати слабких: розповіли про хлопчика, якого задушив залицяльник матері». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути