четвер, 06 квітня 2017 11:04

Назвали причини жорстокого побиття школярки

Назвали причини жорстокого побиття школярки
Поліна Малоштан: "Я стою одна, проти мене натовп – чоловік 60." Фото:i.ytimg.com

Причиною звірячого побиття чернігівської школярки іншими підлітками, відео якого раніше потрапило в мережу, стало те, що вона вступилася за подругу, яка не віддала свій мобільний телефон незнайомцям.

"Я не пам'ятаю вже, я навіть болю не відчувала – у мене такий був шок. Я стою одна, проти мене натовп – чоловік 60. Що мені робити, я взагалі не знаю – я сама! Захищатися не можу, нічого зробити не можу, стільки народу було", – розповіла потерпіла Поліна Малоштан виданню ТСН.

Зупинила бійку літня жінка з сусіднього будинку, яка випадково дізналася, що за гаражами б'ють дитину.

"Як була вдома, так і вискочила. З криками: "Розбігайтеся, я викликала поліцію", накричала на них. Потім ще одна жінка підійшла. Всі проходили повз! Я не знаю, чому така байдужість", – розповіла вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Школярі побили дівчину

Зі свого боку місцеві підлітки про побиття Поліни говорять, як про рутинну подію. Кажуть, подібне відбувається регулярно, але на камеру говорити не хочуть, бо бояться, що стануть наступною жертвою.

Інцидент стався 2 квітня в центрі Чернігова. Напередодні побили хлопця Поліни на ім'я Максим. Зараз постраждала перебуває в обласній дитячій лікарні. У неї струс мозку та інші травми. Дівчинка скаржиться на біль у щелепі.

Після цього випадку в мережу стали зливати інші відео з побиттям підлітками однолітків. Автор ролика стверджує, що знущання відбуваються з певною систематичністю.

Зараз ви читаєте новину «Назвали причини жорстокого побиття школярки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути