субота, 15 грудня 2018 20:44

Назвали ім'я військового льотчика, який загинув внаслідок катастрофи винищувача

Назвали ім'я військового льотчика, який загинув внаслідок катастрофи винищувача
Загинув майор Олександр Фоменко. Фото: MilitaryArms.ru

В аварії винищувача Су-27 біля Житомира загинув начальник повітряно-вогневої і тактичної підготовки бригади тактичної авіації повітряного командування "Центр" Повітряних сил Збройних сил України майор Олександр Фоменко.

"Прес-центр Командування Повітряних Сил ЗС України повідомляє: Сьогодні, 15 грудня, близько 15 години на Житомирщині поблизу смт Озерне сталась авіаційна катастрофа винищувача Су-27. Літак розбився при заході на посадку. На жаль, пілот загинув", - сказано у повідомленні, передає УНІАН.

Загиблий майор Фоменко був 1975 року народження. Служив у Збройний силах з 1992 року. Військовий льотчик 1-го класу. Підготовлений до ведення бойових дій в повному обсязі Курсу бойової підготовки. Брав участь в АТО у 2014 році. Одружений, має доньку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'явилась нова інформація про аварію винищувача

На місці події працюють співробітники правоохоронних органів та спеціальна комісія Командування Повітряних сил, фахівці авіаційно-технічної лабораторії. Причини та обставини катастрофи встановлюються.

На Житомирщині в суботу розбився винищувач Су-27, льотчик загинув. Про це повідомив Генштаб ЗСУ на своїй сторінці в Facebook.

Зараз ви читаєте новину «Назвали ім'я військового льотчика, який загинув внаслідок катастрофи винищувача». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути