пʼятниця, 03 серпня 2018 18:56

Назвали імена підозрюваних у вбивстві "Сармата"

Назвали імена підозрюваних у вбивстві "Сармата"
Ветерана АТО Віталія Олешка застрелили у власному дворі при свідках. Фото - Facebook

У вбивстві ветерана АТО із Бердянська Віталія Олешка підозрюють Артема Матюшина та його спільників – Миколу Ломаку, Олександра Обухова й Максима Володимиркова. Усім чотирьом Бердянський міськрайонний суд обрав запобіжний захід - тримання під вартою протягом 60 діб без права на заставу.

За словами захисника Олександра Обухова, стосовно його підзахисного "немає жодного прямого доказу того, що він скоїв або знав про скоєння вбивства". Таким чином, сторона захисту заперечила проти обрання будь-якого запобіжного заходу для підозрюваного. Сам Обухов відмовився давати покази. Водночас під час судового засідання впізнав себе на фото. Він заявив, що "не скоював і не планував скоювати вбивство".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Озвучили основні версії вбивства чиновника міської ради

Стосовно Максима Володимиркова - адвокат звернувся до суду з проханням обрати щодо його підзахисного менш суворий запобіжний захід. У клопотанні відмовили.

Першим, кому обирали запобіжний захід, був Артем Матюшин. Він, за показами свідків, стріляв у Віталія Олешка. Привозив його на злочин - Микола Ломака. Адвокат Матюшина Олександр Панченко буде оскаржувати рішення суду.

Зараз ви читаєте новину «Назвали імена підозрюваних у вбивстві "Сармата"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути