четвер, 01 жовтня 2020 16:47

Навантажувач розчавив "Жигулі": загинула жінка

Навантажувач розчавив "Жигулі": загинула жінка
Навантажувач зіткнувся з "Жигулями"

На автодорозі Житомир-Чернівці у с.Дриглів Чуднівського району Житомирської області сталася смертельна ДТП. Навантажувач зіткнувся з "Жигулями". Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Іномарка розчавила "Жигулі": 3 загиблих

"Попередньо встановлено, що водій фронтального навантажувача "SDLG L356 FH", 32-річний житель Черкаської області, рухаючись у напрямку м. Житомира, здійснюючи поворот, зіткнувся з автомобілем "ВАЗ-21043", під керуванням 26-річного жителя району, який виконував маневр обгону", – йдеться у повідомленні.

Унаслідок ДТП водій "Жигулів" та 14-річна жителька Чуднівщини отримали тілесні ушкодження. Їх забрали в лікарню. Ще одна 38-річна пасажирка загинула.
На місці аварії працювала слідчо-оперативна група. Відкрили кримінальне провадження за порушення правил безпеки дорожнього руху.

На автодорозі Житомир—Чернівці, поблизу села Скаржинці Ярмолинецького району Хмельницької області, "жигулі" зіткнулися з вантажівкою МАЗ. Від удару в легковику загинули 44-річний Анатолій Ямков, його 39-річна дружина Світлана та 6-місячна донька Софія.

Зараз ви читаєте новину «Навантажувач розчавив "Жигулі": загинула жінка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути