Ексклюзиви
понеділок, 18 лютого 2013 19:31

"Народний депутат? А нам по..." - "беркутівці" ногами в обличчя били недоторканних біля Гостинного двору
20

Фото: Фото: Олександр Заклецький

Народних депутатів, громадських активістів та журналістів сьогодні били залізними палицями рейдери біля Гостинного двору у Києві.

Крім того, у натовпі рейдери пускали сльозогінний газ. Проте після приїзду "беркутівців" сутички стали більш жорсткими. Про це у коментарі кореспонденту Gazeta.ua розповів народний депутат- "свободівець" Юрко Сиротюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Черкащині раптово загинув мер, який спорудив пам'ятник Гонті і Залізняку

"Міліціонери, вичищаючи територію, затримували і били всіх підряд. Мене з матюками били з усіх боків. Били ногами у обличчя. Виривали моє посвідчення. Це робили і командир міліції, і командир "Беркуту". Такої особистої образи я ще не відчував ніколи. У мене немає місця на тілі, куди б мене сьогодні не лупанули", - розповів Сиротюк.

За словами представника "Свободи", правоохоронці дуже сильно побили "свободівця" Олега Гелевея.

"Лікаря за фахом - це Олега Гелевея, "беркутівці" збили з ніг і кидали. Він весь у крові, вся сорочка. Такого в історії незалежності я ще не бачив. Всі поводились, як звірі. Не знаю з чим це пов'язано. В автозак посадили Андрія Міщенка зі словами: "Народний депутат? А нам по...", - додав Сиротюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ніхто серйозніший за Шварценегера, не хоче мати справи з "регіоналами"

Він додав, що окрім "Свободи" у сутичках потерпіли нардепи від "Батьківщини" Андрій Павловський та  Олександр Бригинець.

Варто зазначити, що представник фракції "Свобода" Олександр Аронець, виклав у соцмережі "Фейсбук" фотографію на якій видно, що "свободівцю" Михайлу Кублію зламали ніс.

Зараз ви читаєте новину «"Народний депутат? А нам по..." - "беркутівці" ногами в обличчя били недоторканних біля Гостинного двору». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1424

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути