Ексклюзиви
понеділок, 13 грудня 2010 15:12

Наркоторговці заховали кокаїн на $200 тисяч в електрогітарі

Наркоторговці заховали кокаїн на $200 тисяч в електрогітарі

Співробітники Служби безпеки України спільно з правоохоронцями Німеччини та Держмитницею України в п'ятницю, 10 грудня, ліквідували міжнародний канал постачання кокаїну з країн Латинської Америки.

Як повідомляє прес-центр СБУ в понеділок, 13 грудня, встановлено, що зловмисники пересилали наркотики в Україну за допомогою міжнародних поштових відправлень авіарейсом Франкфурт - Київ. Пакет з жовто-білим порошком наркоділки сховали в підсилювач електрогітари.

У фіналі спецоперації в Голосіївському районі Києва співробітники СБУ затримали 44-річного громадянина України, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за організацію каналів нелегальної міграції та шахрайство, а також його спільника, 39-річного громадянина Росії під час отримання ними партії високоякісного кокаїну.

В автомобілі наркоторговців виявлено та вилучено 1 кг кокаїну. Орієнтовна ринкова вартість наркотику становить понад $200 тисяч.

Головне слідче управління СБУ порушило кримінальну справу. Затримані перебувають під вартою.

Як повідомлялося, на Донеччині жінка "консервувала" марихуану в банках. Ця "консервація" призначалася для збуту. Загальна вага вилученого наркотику склав більше 15 кг. За цінами "чорного" ринку, товар коштує більше 150 тис. грн.

Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «Наркоторговці заховали кокаїн на $200 тисяч в електрогітарі ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути