Ексклюзиви
середа, 21 червня 2017 11:22

Нападники побили таксиста та втопили його авто
4

Четверо чоловіків напали на таксиста через образу, побили його та втопили авто у річці
Фото: Відділ комунікації поліції Херсонської області
Четверо чоловіків напали на таксиста через образу, побили його та втопили авто у річці
Четверо чоловіків напали на таксиста через образу, побили його та втопили авто у річці
Четверо чоловіків напали на таксиста через образу, побили його та втопили авто у річці

У Новій Каховці на Херсонщині четверо чоловіків напали біля кафе на 37-річного таксиста. Побили його, а автомобіль Daewoo Lanos втопили у річці.

Упродовж трьох годин новокаховські поліцейські встановили особи угонщиків та затримали їх. Про це повідомили у відділі комунікації поліції області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пасажир жорстоко вбив жінку-таксиста

Як розповів поліцейським потерпілий таксист, одного з нападників він упізнав. З цим чоловіком у нього виник конфлікт вдома у спільної знайомої. Таксист намагався умовити свою дружину піти додому, жінка відмовилася, а один з гостей став виганяти таксиста з квартири. Чоловіки посварилися, після чого потерпілий покинув оселю і пішов таксувати. Через деякий час ображений гість разом з трьома друзями знайшли водія, виштовхали його з машини та почали бити. Водію вдалося дістати з автівки дерев'яну палицю, якою він захищався. Після чого зловмисники сіли до таксі потерпілого і поїхали геть.

"Зловмисникам від 19 до 28 років, вони жителі навколишніх сіл. З їх пояснень стало відомо, що автомобілем вони заволоділи через бажання помститися водію за образу друга. Автомобіль "Део-Ланос" вони втопили у річці Дніпро, тож потерпілий діставав автівку з води за допомогою трактора. За попередньою експертизою, автомобіль відновленню не підлягає", - повідомив заступник начальника Новокаховського відділу поліції Андрій Ювченко.

За фактом викрадення автомобіля відкрито кримінальне провадження. Затриманим загрожує до 8 років в'язниці з конфіскацією майна.

У Вінниці з-під вікон квартири невідомі викрали "Москвич" дружини полковника вінницького управління СБУ. Машину знайшли на дні Вишенського озера. Витягали краном.

Зараз ви читаєте новину «Нападники побили таксиста та втопили його авто». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути