понеділок, 06 листопада 2017 17:26

Напад на поліцейських у Дніпрі: поранений коп розповів про вибух

Автор: facebook.com/sergii.knyazev
  5 поліцейських при виїзді на квартирну крадіжку отримали поранення
5 поліцейських при виїзді на квартирну крадіжку отримали поранення

Оперуповноважений Самарського РВ поліції Дніпра Гамід Росулзаде, поранений під час вибуху, каже, що у них під ногами вибухнула граната. Найімовірніше — світлошумова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Невідомі розстріляли силовиків на посту ДПС: є жертви

Усі п'ятеро поранених поліцейських зараз у лікарні, передає "5 канал".

"Зараз вже стало зрозуміло – це була граната. Відбувся вибух. Напевно, це була світлошумова. Мене відкинуло. Відбувались постріли у наш бік, після чого потрапили всі на вулицю. Там неможливо було передбачити, ніхто не очікував – на вулиці відбувся ще один вибух", - розповів Росулзаде.

Автор: 5 канал
  Оперуповноважений Самарського РВ поліції Дніпра Гамід Росулзаде, поранений під час вибуху, каже, що у них під ногами вибухнула граната
Оперуповноважений Самарського РВ поліції Дніпра Гамід Росулзаде, поранений під час вибуху, каже, що у них під ногами вибухнула граната

Серед постраждалих - майор поліції Олександр Чугрєєв, старший сержант поліції Сергій Глушан, лейтенант поліції Гамід Росулзаде, лейтенант поліції Максим Іваницький, капітан поліції Андрій Шумейко.

Одному з поліцейських, який найбільше постраждав, зробили складну операцію. Йому відновлюють кишечник. Поліцейський у тяжкому стані. Поки що перебуває в реанімації. Його колега, якому вибухом відірвало ступню ноги, також у тяжкому стані. Ще троє поліцейських мають середній ступінь поранень. Їхньому життю нічого не загрожує, запевняють лікарі.

У ніч проти 5 листопада у Дніпрі у будинку №46 на вул. Немировича-Данченко квартирні грабіжники, яких заскочили "на гарячому", вчинили опір правоохоронцям: почали відстрілюватися, кинули під ноги вибухівку. Як наслідок, п'ятеро поліцейських поранені. Зловмисників розшукують.

Зараз ви читаєте новину «Напад на поліцейських у Дніпрі: поранений коп розповів про вибух». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути