пʼятниця, 26 серпня 2011 14:41

Податкова та прокуратура заблокували ФПУ та вилучають бухгалтерію

Податкова та прокуратура заблокували ФПУ та вилучають бухгалтерію

В головному офісі Федерації профспілок України, який знаходиться на Майдані Незалежності навпроти Головпоштампу, заблокувано повністю 4 поверх і частину 5-го. Саме тут знаходиться соціально-економічне управління федерації. На дверях стоять працівники податкової та прокуратури Києва. Вони нікого не впускають і не випускають.

Правоохоронці провели обшук та вилучили бухгалтерські та інші документи, котрі стосуються фінансово-господарської діяльності ФПУ.

Крім того, працівникам цього управління заборонили пересуватися коридорами, навіть виходити до туалету. Тільки після того як голова управління Сергій Кондрюк вдав, що йому стало погано, людям дозволили вийти із кабінетів.

"Держава зберегла тільки 20% відсотків санаторіїв своєї власності, а тепер вона хоче забрати всі наші санаторії, які на узбережжі Чорного моря. Вони завели кримінальну справи, що нібито ми хочемо продати один із санаторіїв в Херсонській області", - сказав Василь Хара, голова Федерації профспілок.

Зараз ви читаєте новину «Податкова та прокуратура заблокували ФПУ та вилучають бухгалтерію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути