Ексклюзиви
субота, 21 січня 2012 17:33

Начальник відділу Рівненської ОДА побив директора спортшколи

Начальник відділу Рівненської ОДА побив директора спортшколи

У вівторок, 17 січня, Рівненський міський суд постановив порушити кримінальну справу відносно начальника відділу фізичної культури та спорту Рівненської обласної державної адміністрації Володимира Гуділіна (на фото).

Його звинувачують в побитті 22 липня минулого року в своєму кабінеті директора обласної школи вищої спортивної майстерності Віктора Кузіна. Про це повідомили в обласній організації УНП.

"Володимир Гуділін раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності й був судимий за корупційні дії й розкрадання державних коштів. Як вбачається з матеріалів суду, йому було призначено покарання – три роки позбавлення волі умовно із забороною обіймати керівні посади строком на п'ять років.

А торік у своєму робочому кабінеті в приміщенні облдержадміністрації він побив свого підлеглого Віктора Кузіна. Проте порушення кримінальної справи слідчими обласної міліції затягувалось", - розповідає Олександр Джигирей з обласної організації УНП.

Суд встановив, що 22 липня 2011 року в кабінеті начальника відділу з питань фізичної культури та спорту ОДА на грунті неприязних відносин в ході словесного конфлікту Володимир Гуділін спричинив легкі тілесні ушкодження Віктору Кузіну, директору місцевої спортшколи.

Перше відкрите судове засідання по цій справі відбудеться 31 січня 2012 року в приміщенні Рівненського міського суду об 11:00 годині.

Начальника відділу ОДА звинувачують в умисному легкому тілесному ушкодженні. Йому загрожує штраф до 850 грн, громадські роботи на строк до 200 годин, або виправні роботи на строк до одного року.

Зараз ви читаєте новину «Начальник відділу Рівненської ОДА побив директора спортшколи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути