пʼятниця, 25 листопада 2011 15:15

На Житомирщині дівчинка обпалила руки, але витягла з вогню брата і сестру

На Житомирщині дівчинка обпалила руки, але витягла з вогню брата і сестру

У селі Крайня Деражня Новоград-Волинського району 24 листопада в 19.50 в приватному житловому будинку сталася пожежа. 29-річній власниці та її чоловіка на той час в оселі не було. Вдома залишилися лише троє малолітніх дітей.

Вогонь у будинку помітила старша 13-річна дочка. Дуже швидко полум'я відрізало шлях до вхідних дверей. Щоб врятувати брата і сестру 2004 і 2003 років народження, дівчинка вибила шибку і витягла дітей на свіже повітря. Опинившись на вулиці, вона побігла до сусідів, які, в свою чергу, викликали рятувальників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 2-річний хлопчик загинув у пожежі на Вінниччині

Молодші діти не постраждали, юна рятівниця отримала незначні опіки руки. Селяни на своєму авто діставали її до місцевого фельдшера, який надав дівчинці необхідну медичну допомогу.

У результаті пожежі частково знищено дах та дерев'яне перекриття житла. Спеціалістами МНС встановлюється остаточна причина пожежі.

Нагадаємо, в Одеській області сталася пожежа, але жінку, яка спала, розбудив кіт, тим самим врятував її від неминучої смерті.

Зараз ви читаєте новину «На Житомирщині дівчинка обпалила руки, але витягла з вогню брата і сестру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути