четвер, 24 листопада 2011 16:54

Кіт врятував кримчанку від неминучої смерті у пожежі

Кіт врятував кримчанку від неминучої смерті у пожежі

У селищі Первомайка (передмістя Севастополя) в кімнаті гуртожитку на вулиці Роз'їзна вдень сталася пожежа. Пізніше з'ясувалося, що 26-річна Тетяна повернулася додому з нічної зміни, погодувала кота, включила обігрівач і телевізор і лягла спати.

Молода жінка прокинулася від нявкання домашнього улюбленця, який до того ж ще й дряпав її, і побачила, що горить дитяче ліжечко її трирічної дочки і речі, що висять на ній. Завдяки щасливому випадку, малятко в той день була у бабусі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Рівненщині замовчують аварію на хімічному гіганті?

Спочатку Тетяна за допомогою ковша намагалася залити полум'я, але в кімнаті стала тріщати та іскрити електропроводка. Жінка вискочила в коридор, де відключила електролічильник, потім подзвонила в МНС і покликала на допомогу сусідів. Кіт на прізвисько Татарин в цей час вибіг на вулицю. За допомогою відер і каструль мешканці гуртожитку намагалися самотужки загасити вогонь, але це не допомагало, і полум'я швидко поширювалося. У лічені хвилини на місце прибули два відділення вогнеборців Балаклавського району.

Рятувальники протягом чверті години впоралися з вогнем. На жаль, згоріли дитяче ліжечко, телевізор, зимові речі членів сім'ї. Площа пожежі склала п'ять квадратних метрів. Ймовірна причина - коротке замикання електропроводки обігрівача.

Зараз ви читаєте новину «Кіт врятував кримчанку від неминучої смерті у пожежі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути